Koldūnų gaminimo forma, 37 koldūnai

6.50

Savybės: 

  • Skirta koldūnams gaminti;
  • Formos skersmuo 22 cm;
  • Negalima laikyti ant / šalia atviros ugnies;
  • Su nelimpančia danga;
  • Pagaminta iš tvirto aliuminio;
  • Vienu metu pagaminsite 37 koldūnus;
  • Spalva: sidabrinė;
  • Neužima daug vietos virtuvėje;
  • Tinkama sąlyčiui su maistu;
  • Puikiai tinka gaminti ne tik koldūnus bet ir virtinukus su įvairiais įdarais;
  • Rekomenduojami įdarai: mėsa, varškė, uogienė, vaisiai, kopūstai;
  • Lengvai valoma ir prižiūrima;
  • Negalima plauti indaplovėje;
  • Prieš pirmą naudojimą rekomenduojama kruopščiai išplauti;
  • Pagaminta Ukrainoje.
 

Aprašymas

Kaip gaminti koldūniukus ar virtinukus?

1. Pabarstykite formą miltais.

2. Plonai iškočiokite tešlos lakštą.

3. Uždėkite lakštą ant formos, dalį pasiruoštos koldūnų tešlos iškočiokite į maždaug 2 mm plonumo lakštą. Jį uždėkite ant formos. Lengvai prispauskite, išlyginkite kraštelius.

4. Būsimieji koldūnų kontūrai šiek tiek persišvies. Šaukšteliu sudėkite įdarą, užpildykite visas formos duobutes.

5. Dar vieną tešlos lakštą taip pat iškočiokite iki 2 mm plonumo. Jį uždėkite ant pirmojo lakšto su įdaru.

6. Sulyginkite su kočėlu.  Apvertus formą koldūnai (virtinukai) lengvai iškris.

7. Tešlos likučius nuimkite nuo formos šonų.

8. Koldūnus Jūs galėsite ir užšaldyti.