Aprašymas
Koldūnų gaminimo forma, 37 koldūnai
Kaip gaminti koldūniukus ar virtinukus?
1. Pabarstykite formą miltais.
2. Plonai iškočiokite tešlos lakštą.
3. Uždėkite lakštą ant formos, dalį pasiruoštos koldūnų tešlos iškočiokite į maždaug 2 mm plonumo lakštą. Jį uždėkite ant formos. Lengvai prispauskite, išlyginkite kraštelius.
4. Būsimieji koldūnų kontūrai šiek tiek persišvies. Šaukšteliu sudėkite įdarą, užpildykite visas formos duobutes.
5. Dar vieną tešlos lakštą taip pat iškočiokite iki 2 mm plonumo. Jį uždėkite ant pirmojo lakšto su įdaru.
6. Sulyginkite su kočėlu. Apvertus formą koldūnai (virtinukai) lengvai iškris.
7. Tešlos likučius nuimkite nuo formos šonų.
8. Koldūnus Jūs galėsite ir užšaldyti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.